To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
zadiko – :
En un blog técnico mencionan el clavo . Yo durante dos o horas o más , al probarlo a ciegas percibí un tono como de eugenol asociado al clavel o al clavo y del que no soy fan . Ahí no me estaba gustando además también me ha costado siempre captar bien al azafrán , máxime cuando lo asocian también al cuero aunque no es el caso aquí .
Estas primeras horas es bastante especiado , también se siente un picor que supongo que vendrá del jengibre .
Con respecto al azafrán , que tiene matices punzantes , algo sucios , terrosos , de cuero algo alcanforado … pues sí , se sienten cosas así y desde luego no es mi nota favorita .
Al tiempo se perciben notas florales muy agradables , que una vez vista la pirámide si puedo asociar a la rosa , muy jugosa y con mucha vida se muestra , pero no dura mucho hasta entra la base más duradera donde todo lo anterior se endulza ( aunque ni la vainilla ni el azúcar las capto de manera clara ) y se vuelve algo jabonoso . Un perfumista comentó que de la destilación del sándalo se sacan subproductos que se utilizan para dar matices jabonosos y bueno al listar sándalo algo de eso puede que haya . Ya sabemos que el sándalo puede ser más franco y amaderado ( dark aoud , santal majusucule ) o más lechoso , cremoso y quizá en este lado jabonoso … pero para nada se vuelve amaderado .
No está mal y dura mucho más de lo que dicen las barritas pero no lo veo para mí .